Kizi maakt geld besparen easy

Energie vergelijken

checkmark-turquoise
Vergelijk ruim 38 energieleveranciers
checkmark-turquoise
100% laagsteprijsgarantie
checkmark-turquoise
Bespaar tot €450 per jaar

Vergelijk energie

checkmark-turquoise
Vergelijk ruim 38 energieleveranciers
checkmark-turquoise
100% laagsteprijsgarantie
checkmark-turquoise
Bespaar tot €450 per jaar
BG-curve-white
diamond

Klanten geven ons een 9,2

piggy-bank

Vergelijk in 5 minuten

rocket

Al 103.598 bespaarders

Vergelijk je rijk

Waarom energie vergelijken?

Wist je dat je honderden euro’s per jaar kunt besparen door ieder jaar over te stappen van energie? Bij Kizi helpen we je daar graag bij. Wij sluiten exclusieve deals met energieleveranciers, zodat jij kunt profiteren van extra lage tarieven en een eenmalige welkomstkorting. Deze scherpe deals vind je niet bij de energieleverancier zelf. In onze energievergelijker zie jij makkelijk wat je opties zijn, zodat jij de slimste keuze maakt. En is je keuze gemaakt, dan regelen wij gratis de overstap. Zo bespaar je al snel €450 per jaar. 

Energie vergelijk je op Kizi

Kizi stappenplan

Energie vergelijken in vier stappen

smiley
1

Vul je gegevens in

Om de beste energiedeal voor jou te vinden, is het belangrijk om energie te vergelijken op jouw energieverbruik en postcode. Het maakt voor jouw energierekening namelijk uit waar je woont. Vul in onze vergelijker jouw postcode en huisnummer (en eventuele toevoeging) in. Klik daarna op: start met vergelijken. 

smiley
2

Geef extra informatie op

Voor het vergelijken hebben wij nog wat gegevens nodig, zoals het type energie, het jaarverbruik (geen zorgen, we kunnen je helpen met het maken van een inschatting) en tot slot is het handig om te weten of je een slimme meter of zonnepanelen hebt.

smiley
3

Vergelijk de energieleveranciers

Nu start je echt met de vergelijking. In een oogopslag krijg jij de beste en goedkoopste energieleverancier voor jouw energieverbruik te zien. Onze tip is om zoveel mogelijk gebruik te maken van de filters aan de linkerkant.

smiley
4

Kies, relax en bespaar

Heb je de beste energiedeal gevonden? Maak dan gebruik van onze gratis overstapservice. 

Dat is het! Je bent overgestapt via Kizi. De gehele overstap is gemiddeld binnen 6-8 weken geregeld.

Start met vergelijkenarrow-right
quote-image
Tom
Categorie Manager Energie
quotation-markFill 1

Kizi expert aan het woord

β€œWij krijgen een kleine vergoeding van de leverancier voor jou als tevreden klant. Zo kunnen we deze service gratis aanbieden en heb jij altijd de beste deal met onze 100% laagsteprijsgarantie!”
quote-image
Tom
Categorie Manager Energie
Belangrijke informatie

Energie vergelijken 2023

Het jaar 2022 was er een voor in de boeken. Waar we tijdens het begin van de coronacrisis nog massaal profiteerden van historisch lage energietarieven is dat sindsdien 180 graden gedraaid en zijn de tarieven juist extreem gestegen. Om je een beeld te geven: in een jaar tijd zijn de gasprijzen verviervoudigd (!). Dit is nog nooit eerder voorgekomen. Gelukkig laten de energieprijzen in 2023 een daling zien en is het weer mogelijk om te besparen op je energiekosten.

bulb

Maar wat betekent dit voor jou?Β 

chevron-down
Bespaar maximaal

Kies het juiste energieΒ­contract

In de afgelopen 15 jaar was je altijd goedkoper uit als je met een jaarcontract ieder jaar weer overstapte naar een andere energieleverancier. Met iedere overstap naar een nieuwe energieleverancier profiteerde je van een scherpe welkomstkorting. Vorig jaar kon je hiermee tot wel €600 op je energierekening besparen. 

Maar door de hoge tarieven kan het nu zo zijn dat een variabel contract, of een vast contract met een langere looptijd dan een jaar, het goedkoopst lijkt. Je ziet deze contracten dan bovenaan in onze vergelijker staan. Maar zijn ze ook echt goedkoper? Nou, dat hoeft dus niet zo te zijn. Niet op de lange termijn tenminste. 

Kortdurend contract is voordeliger

Dat zit zo: doordat de inkoopprijs van gas voor leveranciers op drie jaar veel goedkoper is dan één jaar, kunnen leveranciers opeens goedkope driejarige contracten aanbieden. Vroeger was het voor een energieleverancier altijd goedkoper om 1 jaar gas in te kopen. Nu is het voor een energieleverancier vaak goedkoper om voor 3 jaar gas in te kopen. Dit is nog nooit eerder voorgekomen. 

Voor jou als consument is zo’n langdurig contract juist niet voordelig. Je zit dan namelijk voor langere tijd vast aan hoge tarieven. We snappen dat het nu wat lastiger is om het juiste contract te kiezen. Gelukkig wordt het een stuk gemakkelijker met ons advies. Wij raden namelijk het volgende aan:

bulb

Ons advies: leg de tarieven niet voor langere tijd vast

chevron-down
BG-curve-white-180deg

53% van de Nederlandse huishoudens betaalt te veel voor hun energierekening. Ben jij één van hen?

Vergelijk energie

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik overstappen?

chevron-down

Onbepaalde tijd (zonder einddatum). Wat nu?

chevron-down

Bepaalde tijd (met einddatum). Wat nu?

chevron-down

Wanneer krijg ik een opzegboete?

chevron-down

Is energie vergelijken gratis?

chevron-down

Moet ik mijn oude leverancier zelf opzeggen?

chevron-down

Wanneer krijg ik de welkomstkorting?

chevron-down
#Happiness

Is jouw vraag nog niet beantwoord?

Wij hebben een team vol behulpzame collega's die je graag helpen en al je vragen beantwoorden. We noemen dit onze Happiness Specialisten, omdat het hun doel is om jou blij te maken.
smiley
Ons Happiness team staat voor je klaar tot 17:30 uur
image
image
Meer informatie over energie vergelijken

Energie vergelijken

Ben je op zoek naar de energieleverancier die perfect bij je past? Eentje met lage maandlasten en oog voor het milieu? En je wil vast graag overstappen zonder gedoe? Dan ben je bij Kizi aan het juiste adres. Wij vergelijken energie en maken de mooiste deals voor je. Ook vertellen we het als er kleine lettertjes zijn. Want het maakt ons niks uit voor wie je kiest, als het maar goed bij je past. Zo bespaar je rustig tot €300 per jaar. En daar kun je een hoop leuke dingen mee doen!

BG-curve-white-180deg
kizi-logo
Β© 2009 - 2023
Over Kizi
Over ons
Contact
020 - 765 10 99service@kizi.nl
Overstappen.nl B.V. h.o.d.n. Kizi
|
Overtoom 62 1054 HL Amsterdam
|
KvK 34331885
|
BTW NL820572937B01
|
AFM 12012535