Zaken doen?

Partner worden van Kizi

Wil je jouw klanten helpen besparen op hun vaste lasten, maar heb je geen eigen vergelijkers? Dan is het uitgebreide partnerprogramma van Kizi voor jou de uitkomst. Op deze pagina staan alle mogelijkheden op een rijtje. 

BG-curve-white
Onze voordelen

Het partnerprogramma

In ons partnerprogramma kun je kiezen uit verschillende opties; zo kun je jouw klanten overzetten via de vergelijker op onze website, kun je onze vergelijker op je eigen site plaatsen, of kun je connecten via onze supersnelle API. Wij updaten deze tools regelmatig, en alle service zit daarin inbegrepen. 

Zo hebben we voor onze energievergelijker tarievenspecialisten die de producten, voorwaarden en cashbacks dagelijks bijhouden. Voor onze autoverzekeringvergelijker hebben we API’s met de aangesloten verzekeraars, waardoor alles realtime wordt geüpdatet. Hierdoor hoef jij niets te doen en kun je focussen op de marketing van je eigen vergelijker of site. Daarnaast geven wij een Laagsteprijsgarantie op onze deals (zonder uitzondering), zodat je zeker weet dat je jouw klanten altijd de beste deal aanbiedt.

Kizi maakt samenwerken easy

De mogelijkheden

person-focus

Reflink

chevron-down
happy-laptop

iFrame

chevron-down
infinite

API koppeling

chevron-down
Vergelijk je rijk

Onze producten

Een overzicht van alle producten die wij vergelijken. 

Contracten

 • checkmark
  Energiecontract
 • checkmark
  Internet, TV en bellen
 • checkmark
  Sim-Only
 • checkmark
  Geld Lenen

Verzekeringen

 • checkmark
  Autoverzekeringen
 • checkmark
  Zorgverzekeringen
 • checkmark
  Uitvaartverzekeringen
 • checkmark
  Dierenverzekeringen
De mensen achter Kizi

Over Kizi

Bij Kizi werken we onafhankelijk met ongeveer 50 enthousiaste jonge mensen in ons kantoor aan de Overtoom in Amsterdam. Dagelijks zetten we ons in om de markt inzichtelijk en transparant te maken. Binnen het team hebben onze collega’s hun eigen expertise. Gezamenlijk houden we de markt in de gaten en kunnen we snel inspelen op veranderingen. Daardoor bieden we altijd een optimale klantbeleving en bieden we altijd de scherpste prijzen voor al onze producten.

Kizi is geen onderdeel van een grote corporate, verzekeraar, leverancier, mediamagnaat of andere commerciële partij met ingewikkelde belangen. Daarom maakt het ons niet uit voor welke aanbieder onze klanten kiezen, zolang het maar de beste deal voor hen is. Wij geloven dat vergelijken alleen kan als je volledig objectief én onafhankelijk bent. En dat is wat je jouw klanten ook kan aanbieden als je met ons samenwerkt. Heb je een verzoek? Bij ons kom je niet op een ellenlange backlog te staan. Je weet altijd snel en van tevoren wat wel en niet mogelijk is.

Wil je meer over ons weten? Duik dan in ons verhaal.

C
Snel schakelen

Contact opnemen

Wil jij gebruiken maken van onze exclusieve service voor jouw klanten? Of heb je een ander idee voor een duurzame samenwerking? Neem dan contact op met Jean-Paul of Harmen. Zij staat altijd te springen om nieuwe kansen en zien je e-mail dan ook graag tegemoet.

Jean-Paul Wursten

Contactpersoon voor informatie over de energievergelijker of een API koppeling. Je kunt hem bereiken op het centrale e-mailadres: partnerships@overstappen.nl.

Harmen Vollmuller

Contactpersoon voor informatie over verzekeringen en overige categorieën. Hij is bereikbaar op harmen@kizi.nl.

BG-curve-white-180deg
kizi-logo
© 2009 - 2023
Over Kizi
Over ons
Contact
020 - 765 10 99service@kizi.nl
Overstappen.nl B.V. h.o.d.n. Kizi
|
Overtoom 62 1054 HL Amsterdam
|
KvK 34331885
|
BTW NL820572937B01
|
AFM 12012535